26. december 2011

Jul

Hej alle.
Haaber i har haft en god jul!

Jeg er i dag kommet hjem fra Minnesota, hvor jeg tilbragte mine jule-dage. Vi tog der op loerdag d. 24, ogsaa i dag d. 26 kom vi hjem. Sikke en lang koere tur. Der op tog kun 6 timer, men hjem tog ca. 8 timer!

I loerdags da vi ankom, var vi i kirke. Ikke det helt vilde.. Bagefter tog vi hjem til Beckys bedstemor, hvor vi ville tilbringe dagene, der havde vi en juleaften-ting. Jeg vil ikke rigtig kalde det jul, for det foeltes ikke rigtig som rigtig-jul.. Men der spiste vi mad og aabnede gaver. Jeg fik en t-shirt og en halskaede. Hvilket var dejligt.
Juleaften var haard. Jeg havde lidt hjemve, men jeg overlevede i det mindste. Det er bestemt ikke nemt altid at vaere udvekslingsstudent, skal lige siges.
Soendag, sov jeg laenge. De koerte mig rundt i byen, saa jeg kunne se hvordan det saa ud. Minnesota er kendt for deres 1000 soer, eller hvad man nu kalder det, men ja der var noget soer osv. Ikke det helt vilde, det mindede om Iowa. Minnesota havde heller ikke faaet noget sne, selvom de siger de altid faar. Vi har heller ikke faaet noget sne.. trist.
Vi var i en lille by der hedder Prior Lake, taet paa havde de Reservation - indianer-territorium. De havde et kaempe kasino, men det lignede ikke lige hvad jeg forstillede mig. whatever..
Mandag, stod vi tidligt up. Mig og Becky tog til Mall of America (http://www.mallofamerica.com/home) , gider ikke lige til at skrive om det helt vildt, saa i kan selv gaa ind og se det. Men det var enormt!! Virkelig. Der fik jeg shoppet lidt, hvilket ikke skader jo.
De havde en H&M, som de ikke har nogle steder Iowa, saa det var den foerste butik jeg besoegte. Og det foerste jeg hoerer, naar jeg gaar der ind er Alphabeat (det danske band). Det var lidt underligt. hah.
Vi havde dog ikke saa meget tid, saa det blev de noedvendige butikker vi besoegte.

Der vi var paa vej hjem, stoppede vi forbi Target. Hvilket var stort ogsaa. Jeg havde vaeret i Target et par gange foer, saa jeg kender godt konceptet. Men der fik jeg ogsaa koeb noget (dvd'er - billige, og Starbucks - som jeg elsker). Bagefter koerte vi hjem, og pakkede bilen.

Paa vejen stoppede vi forbi Five Guys, som laver virkelig gode burgere og gode pomfriter. Der spiste, og ellers blev naesten resten af dagen brugt paa at koere.

Da vi kom hjem, hjalp jeg med at bringe ting ind. Becky og Josh havde faaet nogle moebler, som ogsaa skulle ind, og vi skulle finde ud af hvordan det skulle staa osv.
Bagefter var jeg sammen med Maddie, Ana, Karla og Amanda. Vi hyggede og dansede noget wii-halloejsa.

Klokken er nu 1.48 am, og jeg burgte virkelig gaa i seng. Men jeg har heldigvis juleferie indtil d. 5 Januar. Min ferie skal nok blive god.

Imorgen, skal jeg vist lave noget dansk konfekt, mens Josh og Becky er paa arbejde. Becky har faaet nyt arbejde, fordi hendes gamle arbejdssted var virkelig ringe. Ellers skal jeg se mine to dvd'er jeg har koebt, og vaere sammen med nogle veninder. :)

Therese

Ingen kommentarer:

Send en kommentar